Lilla Friskishalvan

Startar:lördag 19 september 2015

F&SNu ska alla barn få vad de förtjänar! Missa inte chansen till en riktigt härlig rörelseupplevelse. Den 19 september bjuder Friskis&Svettis på ett sprudlande träningskalas för alla barn mellan 3 och 10 år. 

Barn 3-5 år, lilla rundan (400 m): Start vid Hoppets Torg. Vi springer längs Smedjegatan och rundar Stadium, fortsätter längs Östra Storgatan och går i mål vid Hoppets Torg.

Barn 6-7 år, stora rundan (800 m): (startar först) och för barn 8-10 år (startar lite senare): Start vid Hoppets Torg. Vi springer längs Smedjegatan och svänger av vid H&M in på Östra Storgatan för att spurta tillbaka till Hoppets Torg. 

Barn 8 år och äldre: samma sträckning som ovan.

Innan loppet blir det uppvärmning. Eftet målgång tar vi lite mellis för att fylla på med energi. Alla barn får en choklad-medalj och ett fint diplom.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Barn har spring i benen. Klart de ska vara med i loppet!

Föranmäl ditt barn till loppet här senast den 18 september. Du kan även anmäla ditt barn samma dag i Friskis-receptionen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Alla Barnen-projektet
Idag är daglig, fysisk rörelse inte längre självklar. Många av oss tar bilen till jobbet, har ett stillasittande jobb och hamnar sedan framför TVn på kvällen. Barnens vardag är inte ett undantag. Friskis&Svettis har startat projektet "Alla Barnen" för att lyfta fram hur barn kan röra sig mer. Och nu är det dags att agera!