Vi söker Skandinaviens bästa mammavikarie

8-12 november 2018

VI SÖKER SKANDINAVIENS BÄSTA MAMMAVIKARIE!
 
Vill du projektleda publika evenemang i Jönköping city? Då har vi ditt drömjobb här!
 
Vår EVENTKOORDINATOR Martina ska gå hem på mammaledighet den 15 februari. Nu söker vi hennes vikarie för perioden 1 feb-31 december 2019.
 
Du kommer att ha övergripande ansvar för alla evenemang och aktiviteter som genomförs i Jönköpings stadskärna. Detta kommer vara både i egen regi och i samarbete med andra. Eftersom vi är ett mindre team är flexibiliteten och viljan att ”hugga i” där det behövs viktig. Visst arbete kommer att vara förlagt till helger.
 
Vi söker dig med intresse för utvecklingsfrågor och som trivs med varierade uppgifter. Du har god erfarenhet från större event och att driva projekt. Ekonomin är en viktig del att ha kontroll på och det har du haft i dina tidigare anställningar. Andra viktiga egenskaper är; självgående men samtidigt en teamspelare, drivande, kontaktskapande, kreativ, orädd, ordningsam och strukturerad.
Du har ett stort hjärta för Jönköping!
 
Vi vill ha din ansökan senast måndagen den 12 november. Ange löneanspråk i din anmälan.
På grund av stor arbetsbelastning ber vi dig vänligen men bestämt att all kommunikation med oss i första skedet görs via mail med vår VD; jesper@jonkopingcity.com
 
JÖNKÖPING CITY AB
Vision: Jönköping city är så trevligt att besökaren kommer tillbaka och rekommenderar andra att göra ett besök. I bred samverkan skapar vi Skandinaviens mest attraktiva stadskärna i sin storlek.”
 
Affärsidé: Jönköping City är ett centrumutvecklingsbolag som stärker Jönköpings stadskärna genom ett aktivt samarbete mellan handeln, fastighetsägarna, kommunen och övrigt näringsliv. Målgruppen för verksamheten är besökaren.”