Rosegarden Neo Asian

Rosegarden Neo Asian har omvandlat traditionella asiatiska och kinesiska rätter och dess atmosfär till modern konst utan att offra smak eller äkthet.

Råvaror

Brea mat är en hederssak, därför väljer vi råvaror med största omsorg. Vi arbetar hårt för att smakupplevelsen ska bli så sann som möljigt mot det asiatiska urspunget. 

Passion 

Allt vi gör, gör vi med största passion. Vi har över 20 år av obruten erfarenhet av matlagning och smaksättning. Det är inget man gör såvida man inte har en stor passion för det.

Det asiatiska smörgåsbordet

Vårt signum är en varierad buffé som alltid består av minst 10 rätter. På buffén finns mat från många asiatiska länder och våra gäster ska känna igen sig men också mötas av nya rätter utifrån säsong. Buffén håller fast vid den fräsha, välsmakande mat, i snyggt utförande, som gjort den till vårt signum. 

A la carte

På de flesta restauranger erbjuder vi även a la carte-servering.

Dryck

I vårt dryckessortiment finns både öl och vin, flertalet av dessa från asiatiska länder. Självklart har vi även vanlig lättdryck och kaffe i vårt sortiment. Inte alla våra restauranger erbjuder idag alkoholservering, så kolla med den restaurang som ni vill besöka vad deras sortiment har att erbjuda. 

- Asiatisk mat när den smakar som bäst -

 

Välkommen!

 

www.rosegardenneo.se