Nordic Wellness Jönköping City

Bemanning  
Måndag - Torsdag 09.00-21.00
Fredag 09.00-17.30
Lördag 09.00-16.00
Söndag 15.30-19.00

 

Välkommen till vår fräscha klubb mitt i Jönköping City! Av Nordic Wellness City kan du alltid förvänta dig det bästa inom träning. Den fina och luftiga miljön gör det extra lätt att träna hos oss. På våra härliga 3000 kvm finner du proffsig personal med stor känsla för glädje och passion. Vi erbjuder gruppträning och gym. Här kan du även unna dig en stunds avkoppling i bastun och solariet eller varför inte avnjuta en kaffe och proteindrink i vår trevliga lounge.

Nordic Wellness har något för alla oavsett intresse, ålder och kön. För barnen finns barngrupper och ett lekrum som står öppet alla dagar i veckan och är bemannat vissa tider. Ungdomar mellan 11-15år kan träna tillsammans med målsman. För dig som är senior finns gruppträning, gym och umgänge för alla över 60.

Tillsammans med Jönköpings bästa instruktörer ger vi en överlägsen kombination av klasser. I våra fyra gruppträningssalar erbjuder vi allt från zumba, bodypump, bodyattack, bodyjam, yoga mm. I gymavdelningen kan du hitta det senaste från Cybex, högteknologiska gym och konditionsmaskiner samt en stor avdelning av funktionell och crossfitinspirerad träning.

Hos oss kan du träna utan bindningstid! Du kan välja på 8 klubbar runt om i Jönköping och med vårt guld, brons och studentkortkan du dessutom träna på alla våra klubbar över hela Sverige!

Kom igång och träna hos oss, vi bjuder alla nya kunder på 1 veckas gratis provträning! (18års gräns).

Varmt Välkommen!

www.nordicwellness.se