Gåvan

Vårt mål är att du ska hitta ett smycke som passar din personlighet. Det gör du genom mer eller mindre kända varumärken, eller också hjälper vi dig att göra ett smycke som passar dina önskemål.

För oss är det viktigt att både tillverkning och kvalitet håller högsta nivå. Dessutom arbetar vi allt mer med att ha smycken vi får vara ensamma om. Därför är vi mycket stolta över att både Frk Silver och Diva är italienskt tillverkade smycken som bara finns hos oss i hela Norden. Här finns prisbilder från 95 kr upp till några tusenlappar.

Av de större märken är vi mest glada för att erbjuda det svenska märket Sandberg. Det enda (?) märke som både designas och tillverkas i Sverige. Det är tom i Falköping arbetet görs, dvs mindre än en timmas resa från Jönköping. Det är verkligen  närproducerade smycken!

Dessutom erbjuder vi smycken från det tyska företaget noën. Det är också ett mycket spännande märke. Fair Trade från början till slut. Man kan följa material och arbetsprocesser från gruvan till oss i Jönköping. Imponerande, eller hur!

Förutom Sandberg hittar du också smycken från både Lapponia, Ole Lynggaard och Georg Jensen.

Vi är, som sagt, lite stolta över att erbjuda smycken endast hos oss. Ibland är det ju kul att ha ett smycke som inte alla andra bär. Som sagt, smycken är personliga. Både för liten och stor. Oavsett pris.

Annika och Anders med personal

www.gavanjonkoping.se