Vi söker Skandinaviens bästa vikarie

VI SÖKER SKANDINAVIENS BÄSTA VIKARIE!
Vill du projektleda publika evenemang i Jönköping city? Då har vi ditt drömjobb här!
 
Vi söker en EVENTKOORDINATOR/MARKNADSASSISTENT. 
Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start 3 februari 2020.
 
Du kommer att ha övergripande ansvar för alla evenemang och aktiviteter som genomförs i Jönköpings stadskärna. Detta kommer vara både i egen regi och i samarbete med andra. Du är flexibel och van vid att ”hugga i”. Visst arbete kommer att vara förlagt till helger.
 
Vi söker dig som trivs med varierade uppgifter. Du har god erfarenhet från event och att driva projekt. Ekonomin är en viktig del att ha kontroll på och det har du erfarenhet av och du är också intresserad av utvecklingsfrågor. Andra viktiga egenskaper är; självgående men samtidigt en teamspelare, drivande, kontaktskapande, kreativ, orädd, ordningsam och strukturerad. Du har ett stort hjärta för Jönköping!
 
Rekryteringen startar omgående och vi kommer genomföra intervjuer löpande. Ange löneanspråk i din anmälan.
 
På grund av stor arbetsbelastning ber vi dig vänligen men bestämt att all kommunikation med oss i första skedet görs via mail med vår VD; jesper@jonkopingcity.com
 
JÖNKÖPING CITY AB
Vision: Jönköping city är så trevligt att besökaren kommer tillbaka och rekommenderar andra att göra ett besök. I bred samverkan skapar vi Skandinaviens mest attraktiva stadskärna i sin storlek.”
Affärsidé: Jönköping City är ett centrumutvecklingsbolag som stärker Jönköpings stadskärna genom ett aktivt samarbete mellan handeln, fastighetsägarna, kommunen och övrigt näringsliv. Målgruppen för verksamheten är besökaren.”